Deutsch  English  Dansk  Francaise 

KMC er et internationalt konsulenthus, som har specialiseret sig inden for strategisk markedsføring og salgstemaer, specielt på de forskellige Europæiske markeder. Vi arbejder for at opnå vores kunders markedssucces. Om det så er en optimering af salg igennem udvikling af vækststrategier, udformning af nye distributionskanaler eller udviklingen af kooperationsmodeller. Lige fra analysedelen over strategiudviklingen og frem til implementeringen af konceptet arbejder vi tæt sammen med vores kunder. Vi har den kvalitet, at vores strategier og koncepter kan blive brugt i mange daglige sammenhænge, og at de bringer et målbart resultat.

For at opnå den rette kvalitet af vores arbejde, har vi brug for et stærkt team af medarbejdere. Hertil søger vi højt kvalificerede og engagerede team players, der medbringer en vis handelsmæssig forståelse og dynamik. I en konsulentvirksomhed er det vigtigt, at den enkelte person fra dag ét indtager en aktiv position samt tager ansvar. Gensidig understøttelse og åben kommunikation er en selvfølge.

Hvis du går til tingene med lidenskab og begejstring, har social kompetence, og hvis team play og det at lære ikke blot er stikord for dig, så passer du til os. Du har ambitioner om at gøre karriere på internationalt plan, du interesserer dig for sprog og andre kulturer, du har nemt ved at komme i kontakt med mennesker, og du synes det er sjovt at opnå fremragende resultater sammen med dit team.